COVID-19

Lieve klanten,

Goed nieuws, vanaf 3 maart mogen wij jou weer ontvangen in onze winkels! Dus wil je een afspraak maken om een mooie outfit te shoppen? Vul dan het shop-formulier in!

Je kunt ook nog jouw bestelling in de winkel ophalen bij jouw MC Company Pick Up Point!

Ondanks dat al onze winkels nog gesloten zijn doen we er alles aan om je te blijven helpen. Je kan natuurlijk ook online shoppen via onze FacebookShop.

Daarom blijven wij jou – digitaal – inspireren en hebben we een aantal (nieuwe) services.

Persoonlijk Fashion Advies
Het liefste wat onze verkoopsters doen, is jou adviseren. Daarom helpen we ook op afstand bij het vinden van de perfecte look voor iedere dag! Onze verkoopsters zijn van ma t/m za van 09:30 tot 18:00 bereikbaar via het telefoonnummer (085 070 37 76). Ook zullen de vragen over artikelen, combinaties, pasvorm enz. beantwoord worden.

Online shoppen
Iedere dag worden er op onze Facebookpagina’s en Instagram nieuwe artikelen geshowd van de collectie d.m.v. foto’s en filmpjes en we houden je op de hoogte van de laatste mode en trends. Op deze manier hoef je onze verkoopsters niet te missen. Volg ons op Facebook en Instagram om te genieten van onze online mode inspiratie. Mocht je interesse hebben in bepaalde items? Stuur ons dan een berichtje of bel even met de winkel.

Tevens is het mogelijk om online een greep van onze collectie te shoppen via deze link!

Ophaalpunt
In ál onze filialen kun je terecht voor het ophalen van jouw online bestelling! Wij plannen samen met jou een timeslot waarin je je order kan oppikken. Mocht het artikel niet passen of is het toch niet wat je zocht? Dan kun je het altijd terug brengen of laten ophalen.

Zo werkt het:

  1. Heb je iets leuks gezien in een etalage of op de Facbookpagina? Dan kun je deze artikelen telefonisch doorgeven aan een van onze medewerkers in de winkels. Tip: Noteer de naam van het artikel of maak een foto van deze artikelen om snel en gemakkelijk aan ons door te geven welk artikel jij precies wil bestellen. De artikelnaam vind je in de Facebookshop onder iedere productfoto.
  2. Lijstje klaar? Bel MC Company via 085 070 37 76.
  3. Je krijgt een van onze medewerkers aan de lijn en je wordt doorverbonden met het dichtstbijzijnde MC Company Pick Up Point.
  4. De medewerker uit de winkel zal de bestelling voor je plaatsen en direct een afspraak maken met jou om de bestelling op te halen.
  5. Jij komt op het afgesproken tijdstip naar jouw MC Company Pick Up Point en betaalt met PIN of contant.

We komen naar je toe!
Als jij niet naar ons kan komen, komen wij naar jou! Wil je items thuis passen of weet jij op voorhand al dat deze goed zijn? Dan komen wij jouw nieuwe outfit hoogstpersoonlijk GRATIS* bij je thuisbezorgen. *Als je binnen een straal van 15km binnen een van onze winkels woont.

Drive thru
Ook kun je nu gebruik maken van onze drive thru. Heb je iets leuks gezien in een van onze winkels? Laat het ons weten. Wij pakken het voor je in, jij geeft aan hoe laat je het wilt afhalen in onze drive thru en wij komen jouw pakket afgeven bij de auto.

We doen er alles aan om jou te blijven voorzien van kleine geluksmomenten, ook nu.