COVID-19

Lieve Klanten,

Ook wij mogen helaas, maar begrijpelijk, niet meer open. Gelukkig zijn wij creatief genoeg om de moed niet te laten zakken!
Ook nu staan wij nog gewoon voor jou klaar en helpen wij jou nog steeds met liefde aan de allermooiste items!

Daarom blijven we jou – digitaal – inspireren & hebben we een aantal (nieuwe) services.

Persoonlijk Fashion Advies
Het liefste wat onze verkoopsters doen, is jou adviseren. Daarom helpen we ook op afstand bij het vinden van de perfecte look voor iedere dag! Onze verkoopsters zijn van ma t/m za van 09:30 tot 18:00 bereikbaar via het telefoonnummer (085 070 37 76). Ook zullen de vragen over artikelen, combinaties, pasvorm enz. beantwoord worden.

Online shoppen
Iedere dag worden er op onze Facebookpagina’s en Instagram nieuwe artikelen geshowd van de collectie d.m.v. foto’s en filmpjes en we houden je op de hoogte van de laatste mode en trends. Op deze manier hoef je onze verkoopsters niet te missen. Volg ons op Facebook en Instagram om te genieten van onze online mode inspiratie. Mocht je interesse hebben in bepaalde items? Stuur ons dan een berichtje of bel even met de winkel.

Tevens is het mogelijk om online een greep van onze collectie te shoppen via deze link!

Ophaalpunt
In ál onze filialen kun je terecht voor het ophalen van jouw online bestelling! Wij plannen samen met jou een timeslot waarin je je order (op afstand) kan oppikken. Mocht het artikel niet passen of is het toch niet wat je zocht? Dan kun je het altijd terug brengen of laten ophalen.

We komen naar je toe!
Als jij niet naar ons kan komen, komen wij naar jou! Ben jij goed geslaagd én woon je in een straal van 15km rondom één van onze filialen? Dan komen wij jouw nieuwe outfit hoogstpersoonlijk GRATIS bij je thuisbezorgen.

Drive thru
Ook kun je nu gebruik maken van onze drive thru. Heb je iets leuks gezien in een van onze winkels? Laat het ons weten. Wij pakken het voor je in, jij geeft aan hoe laat je het wilt afhalen in onze drive thru en wij komen jouw pakket afgeven bij de auto.

We doen er alles aan om jou te blijven voorzien van kleine geluksmomenten, ook nu.