Over ons

Bij MC Company vind je een leuke collectie dameskleding die wekelijks wordt vernieuwd volgens de laatste trends op modegebied! De combi van ons brede assortiment van merken maakt onze collectie compleet.

De medewerkers in onze filialen staan iedere dag voor je klaar om een op maat gemaakt advies te geven. Of je nu opzoek bent naar een mooie outfit voor een feest, of voor een trendy dagelijkse look, bij MC Company slaag je zeker! Door de combinatie van onze leuke merken kunnen wij elke klant persoonlijk styling advies geven, op het gebied van kleding en accessoires.

Winkelen bij MC Company is leuk, doordat er op een gemoedelijke en gezellige manier geadviseerd wordt waarbij een kopje koffie niet kan ontbreken! Wij begroeten je graag in een van onze filialen in Brabant en Limburg.

Wat vinden wij belangrijk?

De klant staat centraal
Kwaliteit boven kwantiteit
Een positieve ecologische voetafdruk
Een verscheidenheid aan verschillende producten

Familiebedrijf

MC Company staat voor Millenium Clothing Company.

In 1994 startte Helmi en Ludo Linsen met één winkel. In die tijd gingen we richting het jaar 2000 dus het Millenium stond centraal. Tegenwoordig telt MC Company al 14 vestigingen! De volgende generatie, Stephany en Alain, zijn inmiddels enkele jaren werkzaam binnen het familiebedrijf en staan te popelen om het stokje over te nemen. Zij zijn trots op de werkwijze waar dagelijks met passie en plezier met mode gewerkt wordt!